Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här skrevs innan jag somnade framför TV:n


DAGEN SOM VARIT

Skymmningen börjar falla
gatlyktorna har tänts

Det har varit en gråmulen dag
men regnet har lyst med sin
frånvaro, skönt

Jag sitter här i kväll, känner
mitt utanförskap

Jag gjorde vad jag kunde,
idag för att ta plats, ta för mig

Det gick inte alls, det var
andra som hördes, det var
inte min dag

Jag älskar morgonen , med
den nya dagens förväntningar

Dagens förväntningar, blev
bara förväntningar och sedan
ingenting

Det är kvällarna, jag hatar dom
här kvällarna, när tankarna kommer

Nu har jag sovit vid TV:n hela
kvällen, trött och slut efter den
här dagen

Jag vet jag blir trött och helt
slut, när ångesten börjar släppa

Men imorgon är en annan dag,
då kommer nya möjligheter, och
kanske det är min dag

anits 8 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-08 22:33



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Det finns ett uttryck:
"Om än världen går under i morgon,
vill jag plantera mitt äppelträd i dag".
Den uttrycker samma underbara inställning som din dikt.
Fortsätt att plantera dina äppelträd ...

Men du glömde ...
du hördes här ...
vi är många som hör dig.
2008-09-09

  Lars Hedlin
Underbart beskrivet "APPLÅD" kram
2008-09-09

    sajo
Morgonen är jobbig tycker jag men att läsa din text får mig att gilla morgonen den är ny och man vet ingenting om dagen som komma skall.

Sova framför tv:n gör jag ofta. Åter igen en fin bild till din text.
2008-09-09

  Elaine.S VIP
När livet och tankarna tar hårt så är det ändå gott
att ha hoppet kvar om att nästa dag
kan bli bättre , och precis så är det...
Idag kan det vara din dag...och dagen igår
är förbi
2008-09-09

  Fånga dagen
Fint beskrivet för mig är morgonen värst då mår jag som allra sämst (
mvh Anna-Karin
2008-09-08

  Sladjana Zubcevic
" Men imorgon är en annan dag,
då kommer nya möjligheter, och
kanske det är min dag "
Vackert skrivet, min vän!
K R A M
2008-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Morgnarna är bättre på det sättet.
Snuddar vid detta i min dikt "Helt vanlig dag".
Men hoppet har vi kvar...om en bättre morgondag.
2008-09-08

  Havsbris
du är underbar kvinnan,
så klart din dagen kom
och ska komma alltid,

vem annars är värd
det än du? Jag, ok
ahhahahha

kramis vackra ;o)
natti
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP