Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mh, gammal, jag vet inte-


inflation

det är ju som pengar, det är ju
INFLATION
för tusan

man har för många ess
i bakfickan, för många
svärord
att att använda och
de blir överanvända, meningslösa

allt tappar värde efter en stund
av intensiv
konsumtion

pengar blir värdelösa
när det finns för mycket av dem,
man ser rangliga människor
gå runt med skottkärror bara för att
köpa lite mjölk
;
i den andra stunden en maffiaboss
med en liten stålväska
fylld med miljoner

kortspel
spelas för mycket och det är inte längre
kul, utvecklande
att ha ess och specialkort

det är nästan så att man borde börja sträva efter att förlora




Fri vers av lastnights_reddress
Läst 280 gånger
Publicerad 2005-07-27 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lastnights_reddress
lastnights_reddress