Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DITT HÅR

släpp ut ditt hår

släpp loss dig själv

släpp fram en soluppgång

om inte hoppas jag att

vi ska ses en annan gång

mellan två lakan

eller sidor i en tung roman

jag tappar hakan

om du kommer fram till mig på stan

två vilsna intellektuella

en är nyfiken

den andra får jag kanske

aldrig mera se igen

 

LARZ GUSTAFSSON  080909




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-09 15:03



Bookmark and Share


  iily
fantastiskt.
2008-09-10

  Josef Ahl
släpp ut ditt hår

släpp loss dig själv

släpp fram en soluppgång"


Konstnärliga Tavlor av stor konstnär !
2008-09-10

    Skrivarn
Skön rhytm som alltid i dina dikter:)
2008-09-09

  Elaine.S VIP
"släpp ut ditt hår

släpp loss dig själv

släpp fram en soluppgång"


Frigörande ord fulla av liv och önskan
om en annan dag, en annan tid och vad den
kan bära med sig...
2008-09-09

    sajo
Sorgsenhet jag finner i dessa rader. Bra skrivet.
2008-09-09

  Måna N. Berger
Det hemska, sorgliga och underbara med livet är att man måste - måste! - låta sig föras med av strömvirvlarna.
2008-09-09

  Malin Magnusson
"är du rädd att bli fånge, är du rädd att drunkna i det gråa?
var inte rädd: i vardagens innersta
i allt livs hjärta,
brinner med stilla nynnande lågor en djup, hemlig helg"

så och för dig min vän

tappa aldrig hakan

heller aldrig hoppet om att figurera i raderna om fruktens källa
2008-09-09

  madigan
Gripande!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP