Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOTET

hotet kommer alltid

någonstans ifrån

hårt som en napalmbomb

i syrénbersån

hot kan också komma

stilla liksom lugnt

ingen tid att spilla

lika bra att sätta punkt

hotet mot vårt klot

är inget som bekymrar mig

hotet mot ozonskiktet

i form av gas och spray

hotet mot mitt mikrokosmos

dyker ständigt upp

som en militärjunta

på väg mot nästa kupp

jag står där försvarslös

ingenting att sätta mot

när jag ställs inför

all propaganda från ett hot

man får stå tillbaka

om man är en idiot

känna sig besegrad

utav vinnarsidans hot

tiden går men hot består

från många skilda håll

det finns alltid människor

som måste kamma noll

ingen köper skadat gods

det är ju bara så

ingen vill ha äpplena

som det är fläckar på

 

LARZ GUSTAFSSON

10/9 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-10 12:14



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det här var riktigt bra Larz!!
2008-09-10

  madigan
Guld* på denna!
2008-09-10

  Måna N. Berger
Ibland kommer hotet inifrån en själv, i form av misströstan och uppgivenhet...
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP