Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM EN ELD

jag såg dig som en eld

att värma mig vid

som en personlighet

i en profillös tid

jag ser november rusa

för min inre blick

jag såg det lyckligt ljusa

i ett ögonblick

du smälter isberget

som hotar sänka skutan

det räcker med att vi två

kramas i kajutan

den sortens värme

vill jag inte vara utan

men lyckas aldrig sätta

kryss i rätta rutan

i bylsigt, stickat, brunt

försvinner du i fjärran

dit går jag inte

där är fortsättningen spärrad

jag gisslas av en plåga

smärtsam och förvärrad

LARZ GUSTAFSSON

080910




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-10 12:26



Bookmark and Share


  mare VIP
...fina rader.....och vilken eld :))
2008-09-11

  bluesatin
Helt superbra skrivet. Vackert, jättebra ordval igen. Bra fantasi med fraserna. Starkt, känsloladdat, bildligt. Underbart. TACK! Bokmärker!
2008-09-11

  Elaine.S VIP
Det här var vackert men också sorgligt
med sin oändliga smärta...många fina rader..
2008-09-10

    sajo
Varma ord som riktigt tar tag i mig som läsare. Bra skrivet.
2008-09-10

  Måna N. Berger
Skönt; från kajutan sprider sig en värme som smälter isberg! Jag kan se för mig den lilla skutan ute på ett ödsligt hav, glödande av hjärtans värme....
2008-09-10

  anits VIP
Underbara vackra ord
som tar tag i mig
2008-09-10

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar ord..som smälter in i ögats pupill.. Sååå vackert skrivet!!/B
2008-09-10

  Night Soul Woman
aaah . . . vackert skrivet Larz!*applåd* poetiska hjärteord:) Fint:)
2008-09-10

  Josef Ahl
jag såg dig som en eld

att värma mig vid

som en personlighet

i en profillös tid


så jävla bedårande vers denna va !
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP