Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repriserar


DOMEDAGSDISCO

 

genom det grå
och in i det glimmande
priset jag får betala
när damm blir guld
skyr inte elden
fastän jag blivit bränd
vill inte stå med
ytterligare skuld
avvisad och tillbaks
till min nötta filt
omständigheter
slår mig i ansiktet
uppvisad som ett
offer på svarta torg
lyssnar till sången:
"tout petite la planet"

jag är som ett barn
i en godisaffär
det känns som om jag
aldrig nånsin varit här
jag är som en björn
uti bikupors land
och b-kupor sätter
en hungrig man i brand
i tider av non stop
föds sånger om död
där bakas det bröd
på en falnande glöd

LARZ GUSTAFSSON 080516




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-11 06:51



Bookmark and Share


  mare VIP
bra skrivna rader....
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP