Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAN BRINNER



passion är inget mode
kan aldrig bli en trend
hör du till dem som tror det
så har du blivit bränd
passion har krav på äkthet
och bränner bort all slagg
så mitt i vardagsjäktet
kan du fly tristessens törnetagg



han brinner
med förtärande låga
han brinner
han har fått en förmåga
han brinner
då försvinner all plåga
han brinner
det är svaret på din fråga



när kreativiteten
får flöda som en flod
så lyfts vi ut ur smeten
och in i eld och blod
då har vi vind i seglen
och då är kusten klar
då struntar vi i regler
som ännu lever kvar



det här kan ingen släcka
det brinner alltför hett
nu vill han leva livet
bortom vett & etikett
jag önskar att jag vore
så hängiven som han
och alla som har slocknat
jag önskar att de brann!


LARZ GUSTAFSSON 061007




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-11 09:15



Bookmark and Share


  Josef Ahl
vackra poesier Larz!

Du regnar och åskar kärlek på poeter.se
och vi står under regnet av din kärlek utan paraply !

HÄRLIGT OCH BEDÅRANDE !!
2008-09-11

  mare VIP
härligt skrivet !!
2008-09-11

  anits VIP
Vackert och gripande
tar tag i mig som läser
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP