Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEHAGFULL

så behagfull är du

o, främling

med så vackert

mejslade drag

så behagfull är du

och hemlig

för såna figurer

som jag

du söker bland engelska böcker

du finner din titel och går

behagfull och insvept i töcken

så grymt distanserad

och svår

 

LARZ GUSTAFSSON   080911




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-11 17:16



Bookmark and Share


  jardan
Redan titeln lockar för den är vacker och man blir inte direkt besviken när man fortsätter läsningen
2008-09-12

  anits VIP
Vacker poesi
2008-09-11

  Mirela K.
"behagfull och insvept i töcken"
en vacker dikt..
2008-09-11

  Elaine.S VIP
Just distansen kan göra beundran än större...
2008-09-11

  Malin Magnusson
nog det vackraste du skrivet!

säg, är inte alltid främligen den mest fantasieggnade personen i våra liv; man avbildar, formar och längtar. En viktig del av vår vardag, så länge man inte glömmer verkligheten.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP