Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRITID

tiden i frihet

kanske går mot sitt slut

min frihet är relativ

vore den hundraprocentig

som Gud

så täckte den hela mitt liv

allt har sin tid

det är visst

det är sant

och Gud har Sin helt egna plan

snart är det nog slut

med mitt dagdriveri

att hänga härnere på stan

snart övergår leken

i allvar igen

det får väl gå an också det

då blir det allenast

på fritiden

jag har tid att agera poet

 

LARZ GUSTAFSSON

 

080911




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-11 17:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Poet det är du, det får du
inte glömma, dina dikter
så härliga att få läsa, men
kanske göra något annat
ibland gör att skrivandet
går ännu mera framåt
2008-09-11

    sajo
Visst är Du poet...
säger en som vet...

när fritid...
tar vid...

föds nya ord...
sittandes vid
ett bord...
läsandes av
oss här i vår
nord...
kanske överallt på
vår jord...

Applåder du får.
2008-09-11

  Elaine.S VIP
Du ÄR poet, alltid, men ibland får man ge det andra livet lite av sin tid...
2008-09-11

  Måna N. Berger
Agera kanske, men poet hoppas jag innerligt att du fortsätter vara all din tid, i tankar och sinne.
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP