Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
resa bort slippa tänka på slamrande och nyfikna grannar


RESA BORT

Tidig morgon, vaknar före klockradion
och godmorgon Dalarna

Går upp gör i ordning kaffe, hämtar
tidningen innanför dörren

En kopp kaffe och tidningen, sätter
mig vid köksbordet, bläddrar igenom
tidningen

Ser efter så jag har lagt fram allt jag
ska ha med mig, ja jag ska resa bort

Resa bort och vara borta minst i tio
dagar, tycker det ser mycket ut,det
som jag lagt fram

Plockar ur och i väskan flera gånger,
men så lägger jag i allt igen, så typiskt
mig

Ja så var allt packat, bara för mig att
göra mig i ordning och vänta på skjutsen
till stationen

Det ska bli skönt att komma bort ett tag,
slippa all nyfikenhet och alla frågor

anits 12 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-12 06:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så levande beskrivet.
Ha det riktigt bra!
Applåd!
2008-09-18

  Annette Andersson
Vilken härlig beskrivning! Det får mig att känna som om jag vore där, i ditt hem och såg dig dricka kaffe, packa och packa om... Hoppas du hade trevligt på din resa!
Välkommen hem igen!
2008-09-16

    Madeleine Ågren (Maduska)
Känner igen: packa i och packa ur och i ... :-)
Välkommen hem!
2008-09-16

  Michaela Dutius
Önskar dig en underbar resa!
2008-09-14

  Maria T
Ha det gott på din resa.
2008-09-13

  Elaine.S VIP
Då önskar jag dig en riktigt härlig resa, och att
du får många fina upplevelser....vi hörs igen:))
2008-09-12

  Josef Ahl
jag är emot resor
och emot allt som tar dig från poeter.se !!! :@

Trevlig resa ;)
2008-09-12

    sajo
Trevlig resa önskar jag dig. Har du med dig Amerikakofferten packad?
2008-09-12

  Sladjana Zubcevic
Lycka till, min vän!
K R A M
2008-09-12

    Maria Malm
Ibland behöver man dessa resor..vi ses..
2008-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Trevlig resa och väl mött igen här i spalterna!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP