Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTMORGON

med en fyllig, mustig doft

kommer höstmorgon till oss

lite gult syns här och där på vissa träd

skymning tidigareläggs

fjärran från syrén och hägg

det är bara att gå på och hänga med

även denna dag tar slut

liksom dagar gjort förut

oavsett vad som må hända på vår jord

individer föds och dör

vissa hamnar utanför

en av dem har skrivit ned just dessa ord

LARZ GUSTAFSSON

080912




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 09:07



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Det finns en avklarnad mognad i ditt uttryck om man jämför denna dikt med nästa, som du skrev för ett år sedan. Du har nått långt i ditt skrivande på det året.
2008-09-12

    Lars Gullberg
Hej Larz !

Tycker ju om den här, tycker om kraften att fortsätta, det finns en trygghet och livserfarenhet i dessa rader som förundrar och åtnjuter frid

Frid vare med dej Larz
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP