Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÖRA FEL

göra fel

fast man menade väl

livets spel

ställer till en hel del

vi som ständigt förlorar

får stå

här vid sidan av

och titta på

LARZ GUSTAFSSON

080912




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-12 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tar avstånd från begreppet "utveckling" när det gäller poesi.
2008-09-12

  Fånga dagen
Bra skrivet jag tycker du skriver bättre och bättre :) kallar det utveckling :)
2008-09-12

  Night Soul Woman
För varje sak jag gör
kan jag hitta tusen fel
och bedöma mig själv
men om jag inte gör
någonting alls

då dör jag . .

så jag föredra att göra
någoting enligt bästa omdöme
lära mig av mina misstag
och leva vidare istället för
att göra ingenting alls och dö
utan att har upplevt något.

Det är så jag tänker:)

Tack för läsningen

*ingen är perfekt*
2008-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Föga tröst, tyvärr.
2008-09-12

  Måna N. Berger
Om det handlar om att göra fel fast man menade så väl, då står vi alla ibland vid sidan av och ser på och undrar hur det här gick till. Alla, utom förstås de som aldrig menat väl, men var de står vet jag inte!
2008-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Jo, jag är det.
Born to lose.
Tack i alla fall.
2008-09-12

  Malin Magnusson
ingen är en ständig förlorare

och det är aldrig försent att hoppa på tåget

välkomnar dig gärna!
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP