Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR MYCKET

vi som är för mycket

vart tar vi vägen då?

till dem som har för lite?

det blir not lugnast så

LARZ GUSTAFSSON

080912




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-12 17:20



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ibland är det omgivningen som är för trång(synt).
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP