After all is said and done, you can´t go pleasing everyone..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


After all is said and done, you can´t go pleasing everyone...


TILL LAGS

förlåt en dum besökare

som inte riktigt fattar

det där som kallas vett

och etikett

som utan körkort slår sig ned

vid allehanda rattar

och tänker:

"denna gång kan det blir rätt..."

förlåt en oerfaren

och en absolute beginner

en elefant i en porslinsaffär

förlåt en dåres längtan

ett poethjärta som brinner

och undrar: "säg, hur uppför man sig här?"

LARZ GUSTAFSSON

080912




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-12 20:44



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Än en gång, ett av mina favoritcitat fast jag inte vet vem som sagt det: "Du är inte här för att bli populär!"
Var som du är, det tycker jag är bra!
2008-09-12

  Europee
Smart dikt! Man blir fast direkt.
2008-09-12

  Leif Furstedt VIP
Vår frihet äger vi, orden likaså.
där de sticker, smärtar
får stå för de små.

Finordad tanke...
2008-09-12

  Malin Magnusson
precis som så behagar.

att vara till lags kommer man ingen vart med!

det har jag fått erfara alltför många gånger


...........................
2008-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP