Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PASSAGE

på andra sidan

denna mörka passage

ska våren komma

till en längtande larz

men fram till dess kan

det bli hårda bandage

och is i både hjärta

och mustasch

jag stretar vidare

med mitt ekipage

mot andra sidan

denna mörka passage

LARZ GUSTAFSSON

Busshållplats i Bomhus, lördag eftermiddag den 13/9, A.D. 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-13 17:37



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
is i hjärtat tror jag inte du har :) men bilden är riktigt *king*
2008-09-13

  Måna N. Berger
Elegant rimsmide utan en enda skavank! Eloge till Larz! Må vintern bliva kort och mild, mot såväl hjärta som mustasch!
2008-09-13

  Malin Magnusson
underbara glada undertoner du fått till där , min vän!

varför inte göra som kära Rickfors:

"...Jag har förstått nu och jag vet vad jag vill
Vad jag ska göra och använda framtiden till
Jag ska köpa vingar för pengarna och flyga ut över ängarna...

När jag har flugit tusen mil ska jag flyga tusen till
För att göra det man måste är att göra det man vill..."
2008-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP