Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILLASTAN SEPTEMBERSÖNDAG

villastan är

söndagsslummer

går här som ett

udda nummer

hälsar på en

vacker kvinna

känner åtrån

börja brinna

hennes make

klipper häcken

vad slags mjöl har

jag i säcken?

här vid vattnet

är det stilla

ingen här som

vill mig illa

blodet rusar

drömmer stilla

om en kvinna

i sin villa

sköna dag med

vilda drömmar

blod och vatten

strida strömmar

friden störs av

blod som sjuder

av det där som

Gud förbjuder

LARZ GUSTAFSSON

14/9 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 15:43



Bookmark and Share


  karenina VIP
en väl beskriven söndagsbetraktelse.
2008-09-14

  Malin Magnusson
Fylld av vild lusta!

rent fint vetemjöl som kan bli till de allra godaste kanelbullarna skulle jag vilja säga!


Vackra rader återigen, Larz
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP