Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRINNER SAKTA NER

så distanserat sval

svartkläddn blå ögon

urblekt palestinasjal

jag drömmer något vitt

vill viska en obscenitet

i örat ditt

har aldrig sett dig förr

kan inte läsa skylten

du hängt på din dörr

jag lider bakom min

du skickar sms

från platsen bakom din

jag har ingen mobil

och mellan oss finns ljusår

inte bara mil

du bryter upp till slut

lämnar din sittplats

tar din väska och går ut

jag brinner sakta ner

det är det ingen mer

än Gud och jag som ser...

 

LARZ GUSTAFSSON  080913




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-14 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP