Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEUNDRAREN

vem kan klandra mig

för min beundran

eller att jag känner som jag gör?

den som är moraliskt oantastlig?

den som alltid lever som man bör?

visar inte min fäbless för skönhet

att jag är vid ganska god vigör?

det står alla fritt att lämna platsen

om man tycker mitt intresse stör

LARZ GUSTAFSSON  080915




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-15 09:42



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
" se men inte röra"
är tillåtet att göra!!
Skönhet är en gåva/B
2008-09-15

  Måna N. Berger
Att älska skönhet visar på en skön själ!
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP