Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi talar...

 

... om kärlek

... om sorg

... om känslor

... om pengar

 

DÅ hänger dom barn

... i iran ...

Då stenar dom kvinnor

... i kina ...

Då könsstympar dom pojkar och flickor

... i somalia ...

Då våldtar dom medmänniskor

... som vapen i krig ...

 

Vi talar om kärlek

Vi måste fortsätta våga älska

Våga visa kärlekens väg

 

Våga - i maktlöshetens hopplösa

hopplöshet

 

Vi talar om liv!

 




Fri vers av KristinaE
Läst 395 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-15 23:02



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, vi måste våga i
maktlöshetens hopplöshet
2008-09-16

  melancholia
grymt sjukt, att du kan träffa och spotta sanningen i folks ögon..

Sjukt nice, dikt.
2008-09-16

  Fånga dagen
Berörande smärtsam och viktig dikt om världens olika föruttsättningar beroende på var man bor i denna värld

kram Anna-Karin
2008-09-16

  friheten
Väldig bra skriven!!!
2008-09-16

  Carola Jeryd
Ja, vi talar...och talar...
Mycket snack men lite verkstad.
Så länge vi inte agerar mot orättvisorna så ger vi också vårt tysta medgivande.
Starkt brännande text som sätter fingret rakt på.
Hoppas att några verkligen SER och därefter vågar handla i medmänsklighetens namn.
Kramiz
2008-09-16

    deb8
Ja som det jan bli- Skönt att bli påmind om kontrasterna ibland. Intelligent och berörande text!
2008-09-16

  Mats Henricson
Mycket begåvat och kontrastrikt, jämförelserna är ju avgrundslika och bråddjupa ! Bokmärker !
2008-09-16

  Lejonhjärtas poesi
Människans hat är av ondo men jag tror på kärleken och då måste vi precis som du säger våga älska.
2008-09-15

  Cris
Helt rätt ..våga älska vidare.. det måste vi..!!
2008-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är människans oförmåga att älska som leder fram till all ondska.
Människan är helt enkelt ond.
Jag hyser inga som helst illusioner om vår förmåga att förbättra.
Så länge vi inte kommer till själva grundorsaken har vi bara skrapat på ytan istället för att knipsa av rötterna.
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE