Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BARNET DU BÄR PÅ

barnet du bär på
kommer att få
största möjliga kärlek
omslutet av din omsorg
värmt av moderlig trygghet
och närhet
jag hör det på din mjuka röst
och det finns i ditt väsen
så ljuvligt, vackert feminin
men stolt som marseljäsen
du bär ett barn
du bär ett liv
du gör det med den äran
en frukt av att en lycklig man
och du har blivit kära

LARZ GUSTAFSSON 080304




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-16 07:11



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Både modern och fadern är viktig, fint skrivet Larz!
2008-09-16

    eva m h
Fint skrivet om en kärleksfull väntan!
2008-09-16

    sajo
Igår kväll såg jag en gravid kvinna och det är ett sådant lyster omkring dom som är gravida. De har stolt hållning och en glädje syns på långt håll.

En bra text du skrivit. Applåder.
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP