Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPANDEX RAY SPEX

iakttagelser

från stad vid hav

jag ger mig av

på resor som det aldrig blir nåt av

observerar samma ansikten

från dag till dag

och synden är densamma som i prag

spandexflicka på en

busshållplats

jag ser en stad som från

en isolerad klippavsats

du är jättefin, angelica

önskar att vi kunde rymma

till amerika

hälsa gryningsbranden

i new york

rota efter gamla minnen

av en flydd epok

snart slår rådhusklockan

nio slag

jag mår faktiskt inte

särskilt bra i dag

LARZ GUSTAFSSON

16/9 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-16 09:35



Bookmark and Share


  Josef Ahl
spandexflicka på en

busshållplats

jag ser en stad som från

en isolerad klippavsats

du är jättefin, angelica

önskar att vi kunde rymma

till amerika

hälsa gryningsbranden

i new york

rota efter gamla minnen

av en flydd epok


min Favorit!
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP