Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROSENBRIS

jag skulle kalla dig för rosenbris
men det kan inte täcka allt
det skulle bara vara förnamnet
på denna ljuvliga gestalt
så skönt skulpterad är du att du bör
bli klassad som ett mästerverk
sån grace, sån hållning och sånt ansikte
passerar inte obemärkt
jag skulle kalla dig för rosenbris
det skulle du nog skratta åt
och tycka att jag är en konstig kis
som aldrig drar det längsta stråt
sen vänder du på klacken leende
styr stegen bort från utanför
och har som vanligt överseende
med mig som misslyckad charmör
i fjärran svävar namnet rosenbris
utan att landa någonstans
det är ett diktarhjärtas fantasi
det är en drömmarnas romans

LARZ GUSTAFSSON 080315




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-16 11:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
"så skönt skulpterad är du att du bör
bli klassad som ett mästerverk"

En fin och elegant läsning och hyllning
till en "rosenbris"
2008-09-21

  Josef Ahl
bli klassad som ett mästerverk
sån grace, sån hållning och sånt ansikte
passerar inte obemärkt

härlig uttryck här!
2008-09-16

    Ken Cassel
Eftersom du inte har fått någon kommentar får du en av mig
Du är en konstig kis
Full av rosenbris
Det är ett gott tecken

Med vänliga hälsningar
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP