Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPRICKAN OCH FLICKAN

det måste väl ändå

finnas nånting i mig

som du skulle kunna tänkas tycka om

som gör att du inte bara

går förbi mig

precis lika oberörd som när du kom

jag kan inte vara

alltigenom usel

det gnistrar ett hopp mitt i mitt självförakt

men trasiga kärl

behåller aldrig vatten

så rinner det av mig

allt fint som man sagt...

LARZ GUSTAFSSON  090816




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 18:28



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så lätt det försvinner , allt det fina som någon sagt och så lätt det stannar kvar, de ord som gjorde illa...
2008-09-21

  Måna N. Berger
"There is a crack in everything, thats how the light gets in..."
Det finns mycket!
2008-09-16

  Mirela K.
"det gnistrar ett hopp mitt i mitt självförakt"
I believe you're progressing... optimism för bövelen - det skadar inte :)
2008-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP