Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ohm du var hos mig



jag bär din ring om min hals
för inget väger mer än koalitionen kollaborationen

varlelse; du är guld jag är berg

och jag bär den svarta scarfen
den jag köpte dig en höstkväll när kylan kom
de redan dömda vandringarna blir bara längre jag är ensam kall

så jag klädde mig i din andedräkt
jag svepte den runt mig en natt när du var bortom drömmar

och i mina tunna händer vilar en längtan; en sång som tigts till tystnad
medan fingrarna vittrar blå så faller faller faller ohm likt silver
och jag har sparat din blick bland ögonfransar

för att efter fakticiteten låta glansen fukta fördärvade läppar

varelse; du är allt jag är ingenting




Övriga genrer av Smultris
Läst 903 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-10-22 02:37



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
mer underbart än såhär blir det inte

det finns någonting väldigt lätt över den här och du är något av ett geni
2009-03-13

  Anguis
"du är guld jag är berg"

Väldigt bra formulering. Det finns andra likadana i texten. Läsvärd konstaterar jag i min bakfyllemisär.
2008-10-27

    Lily E.
tycker mycket om denna. den är så vacker och öm och du har så fina formuleringar...
2008-10-26

  madinsane
och herregud mitt smultron.... jag är mållös!
2008-10-22

  Ola Rydberg
jag är mållös


fastnade för
( och jag har sparat din blick
bland ögonfransar)
2008-10-22

  Måna N. Berger
Från värme och guld till kyla, till silver och svart. En meditation. Ett totalt uppgående i kärlekens varelse. Jag ryser vid ordet "varelse", det är magiskt.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris