Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTMJUK

kattmjuk i en värld av sten
kelsjuk, glider silkeslen
skrider i sitt majestät
blixtrande av kvinnlighet
närhet växer på distans
annan närhet är din mans
gossen ruda dyker upp
svarta tupp mot röda tupp
orden som förenar oss
sanningen förgrenar oss
du får bli representant
för en värld så intressant
med sin charm och dynamik
inneboende rytmik
pulsen dunkar suggestiv
för extatisk form av liv
lejon möter kissekatt
innandömet fylls av natt
tassavtryck i drömmens land
flykt är flykt
och band är band

LARZ GUSTAFSSON 080207





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-18 09:54



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kattsymbolik! Jag tänker på fabelns "jag är katten som går för mig själv och mig kan ingen tämja"...

"innandömet fylls av natt
tassavtryck i drömmens land
flykt är flykt
och band är band"
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP