Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMED ELLER MOT

som ett avvant barn

i sin moders famn

och som stora karln

i sin faders namn

var det tänkt att jag

skulle bli en dag

men jag var för svag

för ett nappatag

jag vill ingenting

saknar ambition

löper tygellös

utan nån vision

 

men om du ler mot mig

så kan jag le mot dig

kanske krama dig

kanske älska dig

järnet är så varmt

så jag smider fort

och förgäter allt

som jag inte gjort

dova hammarslag

över stan i dag

glöden sprutar vilt

mitt i den står jag

 

LARZ GUSTAFSSON

 

080918




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 06:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Mäktiga strofer här!
2008-09-19

  madigan
Ja det svåraste är att bli som andra önskar sig!
2008-09-19

  mare VIP
liv av känslor...ups and downs, och ett leende kan verkligen föra en till högra nivå av glädje :))
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP