Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa i tiden - en reflektion



Skaffar sig mängder
av tidsbesparande
prylar

ändå

har hon aldrig tid




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 296 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-19 07:50



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Klockrent!!Bravo!!/B
2008-10-03

    ej medlem längre
Sant, så sant
2008-10-02

  Carola Zettergren
Så sant..klokt poetat!
2008-10-01

  Blåbäret
det är ju precis så...och besparad tid går åt till att leta reda på prylarna som ska spara just denna tid...
2008-09-24

    Bodil Sandberg
Så sant om människors fatal sinne
att icke njuta Livet på en pinne

applåderar denna sanningsenliga klokdikt!!
2008-09-22

  * Ammi *
ja bättre än så kan det inte sägas..
applåd
2008-09-22

  Michaela Dutius
Det var en mitt i prick reflektion i diktens form
2008-09-20

    snöö
Precis så ja, märkligt!
2008-09-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mitt i prick!
2008-09-19

  Lena Renman
Ja innehållet är ju korrekt i sin analys. huga såna vi är...
vad är tid? jo en egen uppfinnen ju

Lena som säger ha en God dag
2008-09-19

  Rosmarin
ja visst så är det ju!
2008-09-19

  Sofie Viktoria
Framför allt har vi sällan tid eller ro att njuta av stunden. Synd är det.
2008-09-19

    eva m h
Ur led är människan i tiden! :-)
2008-09-19

  aol
märkligt men så är det menvar är den tiden
2008-09-19

  Lena K Nilsson VIP
Bra skrivet!
2008-09-19

  aol
märkligt sant
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm