http://www.youtube.com/watch?v=xH6z9hJAGHk

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=xH6z9hJAGHk




POPSÅNG

hela min borg är fylld av sorg

det ligger flugsvamp i min korg

jag är en tragisk mosaik

som kvävs av digital panik

möt popkonst eller popkultur

som hungrig panter i en bur

ännu är botten inte nådd

skörd följer sådd

här kommer bod!

ett giftgasmoln över vårt torg

hela min borg är fylld av sorg

 

min poesi är min "min kamp"

ett potpurri av giftig svamp

i alla borgens mörka torn

ser jag en bockfot och två horn

en stark aptit för destruktion

framsprungen ur en aggression

krig skövlar rosor i min zon

en lieman kom över mon

 

Repeat till you fade to grey...

 

LARZ GUSTAFSSON  080920




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-20 20:36



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En livsstrid att utkämpa
2008-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Nej...Stopp!!!

Du vet, det brukar stå så här i engelska låttexter..."Repeat till fade".
Och som du kanske minns släppte Visage ifrån sig en fantastisk låt som hette "Fade To Grey".
2008-09-20

  Måna N. Berger
Fading away...
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP