Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJE_ORD_ögonfröjd

 

bakom slumrande ögonlock

fångas glädjeorden, öppnar

 

gnistrande leende ögon

 




Övriga genrer av KristinaE
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-20 23:15



Bookmark and Share


  Maria T
Vackra ord
Ja, glada ord ger
gnistrande leende ögon
2008-09-21

  Mats Henricson
Euforiska små fragment som LYSER UPP vår, ibland mörka, tillvaro !
Bokmärker !
2008-09-21

  Michaela Dutius
Ja glädjeorden öppnar för glada ögon och leenden.
Mycket vacker
2008-09-20
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE