Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan detta vara haiku??


BÖRS TÖMS

 

Allt magrare börs,

 

fyller eten

ändå tiger majoriteten. 




Bunden vers (Haiku) av KristinaE
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-20 23:35



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Fullträff, mitt i SCHWEINFELDTS "Imperium" !
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE