Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKUGGORNAS POET

står med händerna fulla

av vederstygglighet

står i skuggan av dem som

har hög prioritet

står tillsammans med dem som

har lägre dignitet

här i skuggan av dem som

har hög prioritet

jag är möjligen cool men

är knappast särskilt het

en förbrukad pistol med

en störd identitet

ingen strålande sol når

till skuggornas poet

 

LARZ GUSTAFSSON  080921




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-21 12:15



Bookmark and Share


    sajo
Men idag har det varit en underbar dag och din text gillar jag mycket. Dina ord når verkligen fram i dina texter. Applåder.
2008-09-21

  Erik L
Bra text - gillas!
2008-09-21

  Nina Ahlzén
Det är nog första dikten ever (som jag har läst iaf..), med ordet;"vederstygglighet"...så bara därför får du en applåd.
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP