Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSMINKAT

osminkat vardagsvacker

i din eftertänksamhet

djupt koncentrerad

håller du din bok

vägrar att lyfta blicken

upp mot skuggsidans poet

som står där fascinerad

som en tok

ett bibliotek kan bli ett

forum fär en romans

allting beror väl på vår attityd

önskar att någon gav

en som förirrat sig en chans

när sommarns fåglar

sätter kurs mot syd

LARZ GUSTAFSSON

080921




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-21 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP