Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MEST LYCKADE POESIN

den mest lyckade poesin

skrivs av folk i periferin

folk man hatat och skrattat åt

som vibrerat av kaos och gråt

fascinerande konstnärskap

steg från spillror och bottenskrap

vackra sånger från knäckta barn

sånt gör pärlor av spröda flarn

LARZ GUSTAFSSON  21/9 2008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-09-21 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin bild av poeters känsliga själ!
2019-03-14

  Marie Å
Fint skrivet och det ligger mycket i detta……
2008-09-22

  Fokus
Just så är det!
2008-09-22

    Bodil Sandberg
En fullkomligen underbart fin dikt Larz!!!sparas såklart
2008-09-22

  Elaine.S VIP
Det är den poesin som känns ända in..och berör
bra skrivet!!
2008-09-21

  Måna N. Berger
Ja, och den mest berörande, därför att den är äkta.
2008-09-21

    ej medlem längre
Ja! Det tror jag också är sant,
åtminstone i vissa fall, de
personer som verkligen har ett
behov att att skriva, har ett
behov av att skriva av sig,
har mycket med sig i bagaget
att skriva om, har mycket inom sig.
2008-09-21

  Erik L
Fint skrivet och det ligger mycket i det du skriver.
2008-09-21

  lyckeli
More than true...
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP