Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tja... Varför inte? Ser du det?


Perspektiv (48)

Tänk om

tomheten är

ett oändligt kärl

fyllt av kärlek.

 

Vad är det

då som

ekar

inom

oss?




Övriga genrer av Mangal VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-21 23:23



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja det är det som ekar menar jag avsaknaden bristen på tomhet
jag tror att man behöver tomheten :)
annars ekar det tomt i oss..
2012-09-04

  Ninananonia VIP
Bristen på tomhet?
2012-09-04

  Lodjur i klänning
Ett kärl som tåls att lyssnas på.
2012-05-30

  Thommy
Bra skrivet som tål att tänkas på.
2008-09-24

  Ilona _L
Hm lite klurigt, men jag ropar Jaaaa, - uti tomheten!
Det måste vara kärleken, tills någon bevisar motsatsen!
2008-09-23

  © anakreon VIP
Svaret måste ju vara kärlek
men jag är så vansinnigt dålig
på att lösa ekvationer så jag har
väl fel som vanligt...
2008-09-22

  Alexandoria
Bra bra bra! :)


Kanske känns det tomt,
när vi inte är modiga nog att se?
2008-09-22

  Maria Zena Viklund
haha de ihåliga metaforerna det var lite kul, undrar vad de består av...ja visst tror jag tomheten är ren energi ren blomstrande kärlek, det som ekar tror jag är ljudet av förnekelsen.
2008-09-22

  Lena Renman
Mycket tankeväckande :-)
Är inte allt kärlek i olika nyanser och former, i vissa fall dock kraftigt förvriden så den inte är igenkänningsbar men...

Lena som kan se det....
2008-09-22

  Anders P VIP
Tomheten är aldrig riktigt tom.
2008-09-22

  KristinaE
.. svaren är oändliga, utifrån tomhetens rop om att fylla i!
2008-09-22

  Hannadraken
bokmärkt.

så genialfilosofiskt. Ibland får du bara till det så bra. som här. nu fick jag att grubbla i lite!
2008-09-21

  Havsbris
själens röst!?

Men hur kan det
vara tomt efter
oändlig kärlek?!!!

ajabaja ;o)
Kärleken gör mig
att känna full av
allt positivt, inte
tomt ...
Hur kan man
vara tom av oändlig
kärlek?!
hmmm något stämmer
icke...!!!

natti ;o)
2008-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP