Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se ut genom fönstret, se den nya dagen gry,skönt och rofyllt


TIDIG HÖSTMORGON

Det är tidig morgon, ligger och ser ut
genom fönstret, det är inte lika dimmigt
som det var igår

Molnen ligger lågt, kan bara ana en himmel,
ser inte trädens kronor

Stiger upp, ser genom fönstret,ser alla dom
vackra färger som hör hösten till

I natt har det varit noll gradigt, tänker
på mina växter på balkongen, särskilt
tomaterna, kanske dags att plocka av
dom

I dag känns det för kallt, att gå ut på
balkongen och ta in höstens alla dofter

Jag ser istället ut genom balkongdörren,
molnen börjar försvinna, jag kan se bort
mot mina älskade blånande berg

Står och tänker, den här utsikten vill jag
inte byta ut, det är så lugnt och rogivande,
att en tidig morgon kunna ta in allt det vackra,
som vår natur har att ge

anits 23 september 2008






Fri vers av anits VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-23 07:46



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Står och tänker, den här utsikten vill jag
inte byta ut, det är så lugnt och rogivande,
att en tidig morgon kunna ta in allt det vackra,
som vår natur har att ge"
Vackert skrivet, min vän.
2008-09-23

    Maria Malm
Ljuvligt att ha sådana där blånande berg i utsikten..
2008-09-23

  Elaine.S VIP
Att kunna se och ta sig tid att njuta av
den nya dagen som vaknar ...att ständigt vara
tacksam för sin utsikt ...det är värt mycket..
2008-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Ett fint och härligt uppvaknande.
Önskar jag såg blånande berg härifrån.
2008-09-23

    sajo
PS Som alltid en sådan underbar bild till din text.
2008-09-23

    sajo
En fin bild du ger oss denna höstmorgon då...
långkalsonger åker på...

Applåder.
2008-09-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP