Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är gott att gnälla


Går ofta och motionssimmar, ibland i sällskap
med en arbetskamrat. Vi simmar på i rask takt,
ca en timme. Under tiden jämrar vi oss över
allt elände som drabbar oss på jobbet.

Vikarier som saknas, när någon är sjuk
så vi får gå kort med personal, semesterdagar
som vi inte kan ta ut. De långa helgpassen,
7.00-21.45 inte ovanligt, hur trötta vi blir.

Dessutom blir vi inbokade på möten, på
våra lediga dagar, så de inte längre är lediga.
Ofta med kort varsel. Har funderat, om vi
inte egentligen är slavar...

Nåväl, dessa aggressioner vi upplever
för oss framåt i bassängen....och avslutas
med skratt..fasen vad vi gnäller...
vi har ju valt detta själva..




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 319 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-24 11:36



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Förvandla - omvandla
till kraft
sådant som annars
bara stjäl kraft!
Härligt!
2008-10-06

  Carola Zettergren
Mmm...gnäll är nog både nödvändigt och mänskligt!
2008-10-01

    sunnanvind
låter så härligt..!!! :))
2008-10-01

    Bodil Sandberg
Finns väl inget bättre än att få ur sig..eländet
superduperskön dikt!!!!applåder!!
2008-09-29

  Michaela Dutius
ja men även den klänning man valt kan strama ibland. Väl diktat
2008-09-25

  Blåbäret
skönt andningshål för er där...
2008-09-24

    eva m h
Emotions in motion! :-)
2008-09-24

  Sofie Viktoria
Tycker det låter bra. De negtiva tankarna blir energi i vattnet. Mycket bättre än att slå sönder till exempel bilar på stan :)
2008-09-24

  Lena Renman
Lått som sunt och gott, Motion, gott sällskap, tömma ur sig frustration och skratt. Kan väl nästan inte vara bättre...

lena
2008-09-24

  anits VIP
Det är gott att få gnälla ibland
2008-09-24

  Maria Zena Viklund
haha bra terapi! ler
2008-09-24

  * Ammi *
ja jag måste ju säga att det här är ju verkligen ett bra sätt att få ur sig sina frustationer mm ..
kanske ngt för andra att ta efter
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm