Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BAKSIDOR

varje blomma bär

ett vittnesbörd om död

varje solskensdag

bär bud om natt

i min starka kropp

bor själen bräcklig, spröd

där en låga ännu

flämtar matt

LARZ GUSTAFSSON

080924




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-24 12:49



Bookmark and Share


  Vildaste
bra och fin bild/vilda
2008-09-26

  mare VIP
underbara fina rader...precis som livet är..
2008-09-25

    ej medlem längre
Poesi, med natur, rymt,
liv&död, och rim, bra
2008-09-24

  Elaine.S VIP
Insidan som vi bär på...kan vara så svag men ändå
så full av liv...och bjuda på oemotsäglig kamp. Du får fram
en stark närvaro och känsla med dina ord...
2008-09-24

  Måna N. Berger
"Masken dold i blomman bådar blommans död" skaldade Bellman. Så är det, förvisso. Allting bär fröet till sin motsats. Ständigt.
Mycket vacker dikt Larz!
2008-09-24

  Svartsilver
Rörande, mycket rörande
2008-09-24

  madigan
Förtjusande!
2008-09-24

  anits VIP
Vackert och poetiskt
2008-09-24

  Night Soul Woman
Fint skrivet:) Poetiska ord*applåd* Tack för läsningen:)
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP