Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen titel.

Ovissheten
är det värsta




Fri vers av Pezina
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-07-31 10:25



Bookmark and Share


    Pernilla Lindholm
Jag håller också med! Utan tvekan...
2005-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Pezina