Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en penna ett papper några streck,en ny hobby har blivit min


JAG HAR MIN PENNA

Jag har min penna, jag drar några streck,
så drar jag några till, så plötsligt ser jag
en bild, en bänk, några träd, och där bakom
trädet, tittar en flicka med långt svart hår
fram

Jag har min penna, jag drar några streck,
ett nytt sätt att leka med papper och penna
har blivit min nya hobby

anits 25 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-25 23:22



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Härligt fortsätt med det och kanske sen köp akrylfärger på tub det är underbart att måla med färger kan ja lova

kram ak
2008-09-26

    Madeleine Ågren (Maduska)
Hääärlig!
Jag vill se!
2008-09-26

  LassO
skaffa en skanner.... så kan du dela med dej...
2008-09-26

  Larz Gustafsson VIP
En trevlig hobby.
Har du någonsin målat?
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP