Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk så glad jag är för min gamla vackra pelargon


MIN GAMLA PELARGON

En gammal, gammal pelargon
står ute på mitt balkongbord

En gammal sort, min mormor
kallade den sin hälsoblomma

Tänk, nu blommar den, med
vackra röda blommor, det har
den aldrig gjort förut

Jag är så glad, riktigt lycklig
är jag över min vackra blomma

anits 25 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-25 23:34



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Kanske en hälsning, en kärlekshälsning, från din mormor?
2008-09-26

    sajo
Tänk denna text får mig att tänka på min farmor. Att komma in i hennes hus är helt underbart. Tänk om du någon gång kunde följa med till henne och uppleva alla hennes blommor inomhus de
är många och pelargoner har hon ja många olika sorter.

Åter igen en vacker bild. Bra skrivet. Bokmärkes.
2008-09-26

    eva m h
Blomningstid för både Dig och blomman!
2008-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Själv förknippar jag också pelargonen med mormor.
De fanns alltid där i fönstren.
2008-09-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP