Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag går med tårarna rinnande nedför mina kinder


MIN VÄLKÄNDA STIG

Jag går den välkända stigen, här kan jag
varje stock varje sten, den mjuka mossan
som breder ut sig bredvid stigen, så skön
så mjuk att gå i

Här har jag gått som barn, när jag behövde
få känna lugn och stillhet, inte mycket har
förändrats,några träd har fallit för tidens
tand, ligger ner mossan har beklätt dom,
med sin mjuka, gröna vackra färg

Det är vackert och fridfullt, att kunna gå
på stigen, som leder allt längre in skogen,
men idag ser jag inte allt det vackra, allt
det välkända, mina ögon är fyllda av tårar

Tårarna rinner nedför mina kinder, jag låter
dom rinna, jag är ledsen, förtvivlad

Tänker på beskedet, som läkaren ringde om,
varför ska svåra besked lämnas på telefon,
jag hade så många frågor, frågor jag ville
ha svar på, svar jag inte fick, det enda hon
sa till mig, var at hon skickat en remiss till
sjukhuset

Ledsen är jag, känner mig övergiven, tårarna
rinner vill aldrig ta slut,men här där jag går på
stigen får dom rinna

Har ringt min vän , får inte tag i honom, har inte
hört något från honom, sedan jag berättade, vad
som var orsaken till mina värkande ben, det gör
mig ledsen, förtvivlad

Han kanske är lika ledsen som jag är, vill så gärna
höra hans röst, vill inte förlora honom

Inom mig känns det som om, när jag efter alla
misslyckande, alla misstag, ÄNTLIGEN, funnit
kärleken , så slå inte undan benen på mig, jag
behöver min vän, som kom till mig, tog mig med
storm,lärde mig upptäcka känslor, jag inte visste
fanns hos mig

Jag hoppas, vill inte tro, att han är förlorad
för mig

anits 27 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-27 11:46



Bookmark and Share


    sajo
En verklig vän lämnar en inte över ett tungt besked. Han finns och stöttar det är jag säker på. Snart hör du en välbekant telefonsignal och det är din hjärtevän.
2008-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Josanilla har rätt.
Och Herren är där för dig.
Han har lyft mig. Jag har varit förtvivlad ibland.
2008-09-27

  M M Mannheim VIP
Mycket fint skrivet, samtidigt som det är sorgligt. Jag hoppas att allt får en lösning för dig. Du är mycket utlämnande vilket är fint gjort och att vi får vara med. Många kramar!
2008-09-27

  Elaine.S VIP
Oroande besked om hälsotillståndet väcker
alltid starka känslor, de är svåra att kontrollera
och kanske behöver tårarna få komma...Håller
med Micaela, är det kärlek så finns han där för dig....
2008-09-27

  Michaela Dutius
En dikt som berör djupt inne i mitt hjärta...
Nej inte lämnar han dig nu- inte om han verkligen älskar dig
2008-09-27

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert, min vän.
Kram
2008-09-27

    Ken Cassel
Så sorgligt men samtidigt så vackert
Äkta känslor

Kramar i massor till dig ifrån mig
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP