Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Olika uttryck för depression eller kan det rentav vara tomhet??


Depression?

Varje dag som
kommer är för stor
att ta sig an

i det väldiga mörker

som famnar mig alldeles
för hårt

för att jag ska kunna känna

Tillit....




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 770 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-09-27 14:42



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Så känns ensamheten för mig. Den jag ofrivilligt lever i.
2009-01-20

  Maria T
En fin dikt som beskriver ångest
Dikten berör
2008-10-13

  Gunilla VIP
Svårt.
Mycket träffande skrivet!
2008-10-06

  Michaela Dutius
Du berör med dina ord och målar upp din känsla så tydligt att man kan känna tomheten och gastkramningen
2008-10-01

    Bodil Sandberg
Blir så tagen av denna ..hur väl du målar upp mörkret stort och väldigt..skoningslöst som det kan kännas ibland!
2008-09-30

  Quasimodo
Tung och bedövande famnar denna för kanske det viktigaste, tillit !!
2008-09-30

    ej medlem längre
Bra förklarat och sammanfattat,
en text som många, även jag,
känner igen oss i.
2008-09-28

  Fånga dagen
jag blir starkt berörd kram
Anna-Karin
2008-09-27

  Fredrik P. VIP
ja, det finns tider
då en hel dag kan
kännas för lång.
skrivandet hjälper
mig att fokusera nuet.
2008-09-27

    Syrak
Smärtsam.....var ordet jag kunnde komma på.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg