Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGRA TANKAR PÅ PRÄNT

jag ville sätta några tankar på pränt

och skriva någonting om sådant som har hänt

som jag kan stå för till ett hundra procent

fast hoten haglar och fast läget är spänt

jag sitter här och halva lördan har gått

jag har en del publikationer jag fått

ska solen lyckas penetrera allt grått?

och ska jag själv få penetrera nåt gott?

jag ville sätta några tankar på pränt

och trotsa någon maktfullkomlig skribent

som sitter säkert på sin häck av cement

och stämplar allt "patrask" som inkompetent

så får jag landa på din blomma en stund

och kanske bli nåt mer än bara en kund?

tillsammans tar vi hela staden med storm

voilá! en helt ny rock´n´rollsång tog form!

LARZ GUSTAFSSON

080927




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-27 15:08



Bookmark and Share


  Fokus
Fin text att läsa. Tack för den!
2008-09-27

  mare VIP
härliga rader av liv och inspiration :))
2008-09-27

  anits VIP
En härlig text som tar mig med storm
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP