Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅLLA OM

jag vill hålla om nån

ja, bara få rå om nån

jag önskar att det kom nån...

jag ville pussas med en kvinna

jag ville känna pulsen brinna

ha en septemberälskarinna

men kärlek kommer aldrig mera

den har förflutit och passerat

LARZ GUSTAFSSON  080927




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-27 17:52



Bookmark and Share


  Vildaste
vilken fin dikt,
jag känner med texten.
kram/galenvilda
2008-09-28

  mare VIP
fint rim....flödar, och man ska aldrig ge upp hoppet :))
2008-09-27

  anits VIP
Så väldigt sorgligt att läsa
om en kärlekslängtan
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP