Och i bakgrunden hör jag Iggys trummor från -77..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och i bakgrunden hör jag Iggys trummor från -77...


LIV OCH LUST

 

angelica

Guds skapelse

ta på din vita kjol

dansa undan dimmorna

tills vår äng blir värmd av sol

sminka dig med sommar

smycka dig med hav och frukter

din intimparfym är som

den skönaste av lukter

angelica

nu sticker vi

långt bort dit ingen ser oss

där ingen kan ha synpunkter

på hur vi två beter oss

ut i de djupa skogarna

bland stora, mörka granar

där inga kontrollanter står

med grisögon och spanar

angelica

det fanns en man

som ville dra till mars

han drevs av det som av en drog

det blev hans coke, hans hasch

men jag behöver inget sånt

för du är min berusning

du vet att jag har väldigt svårt

att dölja min förtjusning

LARZ GUSTAFSSON

080928




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-28 08:00



Bookmark and Share


  jardan
intensiva härliga känslor - underbar läsning,tack!
2008-09-28

  Elaine.S VIP
Grym intensitet och känsla , här
kan man snacka " LIV OCH LUST"
2008-09-28

  mare VIP
härliga rader, känslornas berusning i dina ord......
2008-09-28

    Karl Robertsson
Kunde inte låta bli att ta fram guran, så nu är det en visa. Hoppas det inte gör nåt!
2008-09-28

  Måna N. Berger
Melodisk hyllning till din kvinna, snyggt!
2008-09-28

  anits VIP
Vackert och berörande
2008-09-28

  Svartsilver
Jäkla vilken känsla för denna ljuva kvinna:)
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP