Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det ser ut att bli en vacker dag, en dag att ta till vara


MORGONSTUND

Natten har flytt
den har varit kall

Dagen kommer till mig

Solen

Ljuset

Blå himmel

Några små lätta moln,
kan jag se vandra fram
och slåss med solen

Höstens vackra färger

Bladverken glittrar
när dom träffas av solens strålar

Allt detta ger mig glädje

Det ser ut att bli en vacker dag
en dag att ta till sig och njuta av

Den sista söndagen
i september månad

anits 28 september




Fri vers av anits VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-28 08:52



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Mycket vacker dikt, min vän.
2008-09-28

    Madeleine Ågren (Maduska)
Väldigt vackert! Jag tycker särskilt om "Dagen kommer till mig" --- man kan inte värja sig för det sköna i dagen. Tack!
2008-09-28

  Michaela Dutius
Mycket vacker dikt om den dag som just har fötts
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP