Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fascinerat ser jag lövets dans i vinden


LÖVET

Jag ser lövet
gult och vackert

Björklövet

Ser hur det faller
mot marken

Plötsligt

Tar vinden tag i det
lyfter det mot himmlen igen

Jag står länge och ser
med förundran på vindens kraft

Så faller det igen

Lövet, det gula vackra

Björklövet

Nu, denna gång landar det
på marken

Där det stannar kvar,
virvlar runt, på grusgången
nedanför mitt fönster

anits 28 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-28 10:59



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Lekfullt, livsbejakande, härligt!
2008-09-29

  Rosen VIP
Ett dansande löv i höstfärg..har gett dig inspiration till ett vackert alster...mer än så behövs inte..
2008-09-29

    Maria Malm
Tack för denna, en god inspirationstext. Vackert höstlig.
2008-09-29

  Larz Gustafsson VIP
En illustration av livet.
2008-09-29

  Elaine.S VIP
Snygg!! ser lövet framför mig när
det dansar fram, du lyckas liksom
få fram rörelsen på ett väldigt bra sätt
2008-09-28

    Ken Cassel
Ett litet skådespel för dina ögon endast i tiden
i nuet
Vackert beskrivet

Kramar
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP