Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POPKONST

ville berätta att jag skrivit om dig

men du vill inte bli störd

ville berätta vad jag tycker om dig

kan inte göra mig hörd

jag villa lägga ena armen om dig

så att du blev förförd

jag är en parentes

som aldrig bekom dig

det gör mig helt förstörd

 

LARZ GUSTAFSSON  080928




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-28 13:12



Bookmark and Share


  mare VIP
sorgligt, men bra skriven...
2008-09-28

  Måna N. Berger
Mest synd för henne som aldrig får veta vad hon väckt... och inspirerat till!
2008-09-28

  Elaine.S VIP
Ibland stämmer inte frekvensen...
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP