Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En skrivarvän har med en dikt gett mig inspiration till den här dikten


LIVET

Livet, så svårt det kan vara
många gånger

Motgångar

Misslyckanden

Sjukdomar

Oro och ångest

Det är då vår underbara
fantastiska natur, med skogar,
sjöar, berg och dalar visar oss
vägen till lugn och harmoni

Tänk att kunna få gå ut i skogen,
eller sitta vid en sjö, känna naturens
eget liv, det är för mig en lisa för själen,
en läkande kraft för mitt inre

Det är då jag känner, livet är en gåva
värd att vårda, och vara rädd om

anits 29 september 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-29 17:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till 100%
2008-10-02

    Madeleine Ågren (Maduska)
Du har fångat på ett bra sätt det som kan fylla på oss, när vi har tömts på glädje. Jättefin!
Forskning visar ju också att till och med bara bilder på natur är läkande. Älskar också dina bilder.
2008-09-29

  Rosen VIP
ja tänk vad naturen många gånger kan ge oss i läkekraft..
2008-09-29

  Elaine.S VIP
Livet är verkligen något att vara tacksam för...och ibland
behöver man en påminnelse...Tack!!
2008-09-29

  Fånga dagen
Naturens inverkan på oss är ofantlig anser jag själv

mvh Anna-Karin
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP