Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du kom, fick mig at tro på mig själv


I VARJE

I varje ögonblick

I varje hjärtslag

I varje minut

I varje sekund

I varje tanke

I varje stund

Finns du

Min älskade vän


anits 29 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-29 22:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Störst av allt är kärleken"
1 Kor.13:13
Lycka till med Din Vän!
2008-10-02

  Sladjana Zubcevic
Väldigt vackert!
2008-09-30

  Elaine.S VIP
Kärlek, det här är kärlek
2008-09-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP